четвер, 21 липня 2011 10:54

Skoda починає кампанію для всіх власників автомобілів марки

 

C 20 по 22 липня 2011 року на дорогах Україні пройде акція від сервісної програми SKODA24.

У рамках розвитку програми SKODA24 та з метою інформування своїх споживачів компанія "Єврокар" спільно з дилерською мережею SKODA в Україну проведе кампанію для всіх власників автомобілів марки Skoda. Промоутери SKODA24 вручатимуть на дорогах по всій території Україні сувеніри та розповідатимуть більше про можливості обслуговування їхніх автомобілів, спеціальні послуги, а також цілодобову сервісну підтримку 0800500023.

SKODA24 - 0 800 500 023.

Програма "SKODA24" - це інтегровані в єдину систему головні цінності бренду, діючі сервісні та клієнтські програми, послуги, що надаються службами технічної та інформаційної підтримки. Клієнти дилерської мережі "Єврокар" завжди можуть використовувати необхідну в даний момент послугу або отримати вичерпну відповідь на питання, що виникли. Якість автомобілів SKODA, якість сервісного обслуговування, широкий спектр післяпродажних послуг і програм гарантують власникам SKODA безпеку, комфорт і стабільність протягом всього часу володіння автомобілем.

Програма включає наступні послуги:

Технічна консультація

При зверненні в цілодобову гарячу лінію Skoda за телефоном 0800500023 Ви отримуєте кваліфіковану консультацію для самостійного усунення несправностей в автомобілі. При необхідності, диспетчер переадресує Ваше повідомлення за вказаним телефоном (рідним, знайомим і т.п.) або викличе додаткову допомогу (медичну, страхову та ін)

Технічна допомога на дорогах

У разі неможливості усунення несправності за допомогою технічної консультації Вам буде максимально швидко організована допомога на місці поломки:

- заміна колеса;

- доставка палива;

- підзарядка акумулятора;

- аварійне відкриття дверей;

- відігрівання замків дверей та багажника;

- буксирування з проїжджої частини;

- евакуація

Послуги евакуації надаються, якщо Ваш автомобіль технічно несправний і не може рухатися. У такому випадку автомобіль буде транспортований до найближчого офіційного сервісного центру Skoda безкоштовно. Послуги з евакуації автомобілів, що постраждали в ДТП, а так само післягарантійних автомобілів сплачуються власниками самостійно.

Сервісна мережа Skoda

В Україні регіональна мережа авторизованого сервісного обслуговування представлена ??офіційними дилерськими підприємствами Skoda. Всі сервісні центри Skoda оснащені сучасним спеціалізованим обладнанням для надання повного переліку сервісних послуг. Кваліфікований персонал здійснює комп'ютерну діагностику роботи двигуна і ходової частини, ремонт підвіски автомобіля, шиномонтаж, технічне обслуговування, гарантійний ремонт, слюсарні та кузовні роботи будь-якого ступеня складності, здійснює повний перелік гарантійних та ремонтних робіт, а також надає консультації з усіх питань, пов'язаних з експлуатацією та обслуговуванням автомобілів. У разі виникнення проблемної ситуації на дорозі співробітники СТО оперативно нададуть технічну допомогу.

Крім сервісних послуг на фірмових СТО, клієнтам запропонують широкий перелік оригінальних аксесуарів Skoda. Багатий вибір аксесуарів допоможе зробити автомобіль оригінальним і ще практичнішим, а також розширити можливості його експлуатації. Серед переваг оригінальних запчастин і аксесуарів Skoda - якість, надійність і функціональність.

Слід підкреслити, що всі дилерські підприємства "Єврокар" щороку проходять сертифікацію з боку Skoda Auto a.s. на предмет відповідності корпоративним вимогам виробника. Крім того, кожен дилер Skoda щоквартально проходить аудит і з боку компанії "Єврокар".

PR

Зараз ви читаєте новину «Skoda починає кампанію для всіх власників автомобілів марки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути