понеділок, 20 лютого 2012 10:22

Skoda підготувала європейський варіант бюджетного седана Rapid
6

Фото: Фото: Skoda

Skoda представить на Женевському автосалоні свій погляд на сегмент бюджетних седанів. Skoda Rapid, спочатку розроблена для азіатських ринків, займе вільну поки позицію між Fabia й Octavia та з'явиться в європейських шоу-румах за ціною близько 13 тис. євро.

Європейська модифікація Skoda Rapid відрізнятиметься від індійської, однак незначно. Видання Auto Motor und Sport згадує видозмінену задню оптику та іншу решітку радіатора. В основі ж своїй Skoda Rapid має тугішу платформу, що застосована на седані Volkswagen Polo.

Rapid практично ідентичний седану Polo за габаритами і, досить імовірно, отримає схожу гамму силових агрегатів. Зазначимо, що в Росії Polo Sedan, а в Індії Rapid пропонуються з популярним 105-сильним "атмосферником" концерну VW, але на європейському ринку для Rapid обіцяють фольксвагенівські турбомотори об'ємом 1,2 і 1,4 л, а також кілька дизелів. Подейкують і про те, що в недалекому майбутньому під капот Rapid переїде трициліндровий мотор, яким зараз оснащується парочка up! і Citigo.

За деякими даними, більше дорогі модифікації Rapid можуть отримати роботизовану КПП з двома зчепленнями, клімат-контроль, парктроник і інші корисні, але недешеві опції. Базова ж версія, припускають в Auto Motor und Sport, буде коштувати в Європі близько 13 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Skoda підготувала європейський варіант бюджетного седана Rapid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути