середа, 28 вересня 2011 10:42

Skoda показала малолітражку на базі VW Up!

Skoda показала малолітражку на базі VW Up!

Чеський підрозділ німецького мультибрендового концерну Volkswagen, компанія Skoda, випустила свій варіант бюджетної малолітражки. За основу був узятий представлений на автосалоні у Франкфурті компакт VW up!

Сіті-кар під назвою Skoda Citigo з'явиться на місцевому ринку вже до кінця поточного року. Європейський дебют відбудеться на початку літа наступного року.

Автомобіль нагадує сіті-кар Volkswagen up!, світова прем'єра якого відбулася на минулому автосалоні у Франкфурті. Має компактні габарити: 3,54 м в довжину, 1,65 м в ширину і 1,48 м у висоту, колісна база - 2,42 м. Вміщає чотирьох людей.

Обсяг багажного відділення становить 251 л, при складених задніх сидіннях збільшується до 951 л.У трьохдверної версії сіті-кар має систему доступу до заднього ряду сидінь - передні крісла зсуваються вперед і складаються.

Skoda Citigo володіє системою "City Safe Drive", що допомагає екстрено загальмувати при небезпеці зіткнення. Вона автоматично активується при швидкості більше 30 км / год і стежить за дорожньою ситуацією за допомогою декількох лазерних датчиків.

Для нового компакта виробник пропонує на вибір два 3-циліндрових мотора об'ємом 1 літр і потужністю 60 і 75 к.с. Ці мотори в поєднанні з 5-ступінчастою механікою були розроблені для оптимальної економії палива. Витрата палива становить близько 3,6 літрів на 100 км.

Ціни на модель компанія поки не оголосила.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала малолітражку на базі VW Up!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути