Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 17:09

Skoda випустить два нових кросовери

Skoda випустить два нових кросовери

Чеський автовиробник Skoda має намір розширити свою модельну лінійку в позашляховому сегменті. Перший кросовер компанії, Yeti, в майбутньому має отримати, як мінімум, дві споріднені моделі.

Керівництво компанії вже оголосило про грандіозні плани на найближче майбутнє. Так, починаючи з 2012 року, Skoda має намір представляти нову модель автомобіля кожні шість місяців. Реалізовувати ідею компанія почала на автосалоні в Женеві. Там відбулася світова прем'єра концептуального хетчбека Vision D, який вважають прообразом майбутнього покоління моделі Octavia. Крім того, Skoda принагідно продемонструвала і модернізований логотип.

У числі нових моделей компанії з'являться два кросовера. Як розповів член ради директорів Skoda, який відповідає за технічний розвиток, Екхард Шольц, "я думаю, в цьому класі (позашляховому. - ред.) Є достатньо місця для автомобілів, які більші та компактніші за наш Yeti". "Це важливий для нас сегмент, так як модель виявилася дуже успішною", - наводить слова топ-менеджера компанії британське видання Autoexpress.

Крім того, як повідомлялося раніше, чеський автовиробник має намір налагодити серійне виробництво компактного міського автомобіля, який буде побудований на одній платформі з Volkswagen Up!. Новинка займе місце між Fabia і Octavia, і повинна з'явитися у продажу вже в першій половині наступного року. За словами Шольца, дизельного мотора для нової моделі не передбачено, однак випуск повністю електричної версії компакту цілком можливий.

Зараз ви читаєте новину «Skoda випустить два нових кросовери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути