вівторок, 08 вересня 2009 11:51

Нова Skoda Octavia A5 коштуватиме від 18 800 $

 

Компанія "Єврокар", офіційний постачальник автомобілів марки Skoda в Україні, оголосила про початок продажів нової моделі SkodaOctavia A5. Автомобіль поставлятиметься на вітчизняний ринок в кузові ліфтбек і комбі.

Skoda Octavia A5 завжди займала особливе місце серед модельного ряду Skoda. Зараз автомобіль повністю перетворено: оновлено інтер"єр і екстер"єр, в ньому застосовані новітні технології. Він став ще респектабельнішим і динамічнішим. Серед основних новинок передньої частини автомобіля - фари нової форми, міцніші радіаторні грати і моноблочний бампер. Інновації торкнулися і задньої частини автомобіля - нова форма стоп-сигналів і динамічний бампер з інтегрованими відбивачами. Особливий шарм моделі додає абсолютно нова головна світлотехніка, виконана в характерному для бренду оновленому стилі. Нові адаптивні ксенонові передні фари підвищують рівень активної безпеки автомобіля, пасивна безпека покращена за рахунок передніх підголовників WOKS.

Традиційно високий рівень ергономіки салону у поєднанні з обробкою високоякісними матеріалами зробили внутрішній простір ще комфортабельнішим. У салоні автомобіля встановлюється нова лінійка аудіо- і навігаційної систем Skoda. Також оновлений дизайн керма, панелі інструментів (вона отримала біле підсвічування), системи контролю кондиціонера, на дверях і центральній консолі - нові декоративні вставки.

Нова лінійка могутніх, але в той же час економічних двигунів дозволяє власникам повною мірою відчути насолоду від їзди. Особливо слід зазначити новий 160-ти сильний бензиновий двигун 1,8 TSI, який розгонить автомобіль до 100 км/ч за 7,8 секунд! Також завдяки більшій довжині кузова Octavia A5 традиційно лідирує за показниками об"єму багажного відділення.

Напередодні всеукраїнської презентації нової Skoda Octavia A5, яка відбудеться 12-13 вересня, клієнти ділерської мережі Skoda мають можливість ознайомитися з комплектаціями і цінами на цю модель. Вартість нової Skoda Octavia A5 з двигуном 1,6MPI/75kW в комплектації Ambiente складає від 18 800 доларів США! У цю базову комплектацію входить: іммобілайзер, бортовий комп"ютер, кондиціонер Climatic з автоматичним регулюванням і фільтром системи ABS, EBD, MSR, ASR ESP, подушка безпеки водія і переднього пасажира, задні дискові гальма, WOKS підголовники, галогенові проектуючі передні фари з DE-модулем і покажчиками повороту, пакет "погана дорога", центральний замок, радіо "SWING" 2-din з CD і Mp3-плейером, передні і задні електросклопід"йомники, атермічне скло і багато чого іншого.

Детальний опис комплектацій і цін на нову Skoda Octavia A5 можна подивитися на сайті www.eurocar.com.ua

PR

Зараз ви читаєте новину «Нова Skoda Octavia A5 коштуватиме від 18 800 $». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути