Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2012 14:16

Квитки на швидкісні потяги Hyundai та Skoda коштуватимуть удвічі дорожче

Квитки на швидкісні потяги Hyundai та Skoda коштуватимуть удвічі дорожче
Фото: segodnya.ua

Проїзд у нових потягах Hyundai та Skoda коштуватиме вдвічі більше ніж на звичайних швидкісних маршрутах. Про це йдеться у повідомленні Міністерства інфраструктури.

З 27 травня до 1 вересня поїзди "Інтерсіті+" та "Інтерсіті" виробництва Hyundai Rotem та Skoda Vagonka курсуватимуть за експериментальним графіком, за цей час залізничники проаналізують пасажиропотоки та відкорегують розклад поїздів.

"Згідно з експериментальним графіком курсування поїзди Hyundai сполученням Харків-Київ-Харків долатимуть 488 км - відстань між цими містами – за 4 год. 25 хв. із маршрутною швидкістю понад 106 км/год. Зі Львова до Києва Hyundai проходитиме 572 км за 4 год. 55 хв. зі швидкістю понад 116 км/год. Відстань у 747 км між Донецьком та Києвом поїзд виробництва Hyundai Rotem, прямуючи зі швидкістю понад 112 км/год, подолає за 6 год. 30 хв." - говориться у повідомленні.

Розроблено й експериментальні тарифи для денних швидкісних поїздів корейського та чеського виробництва.

"Поїздка з Києва до Харкова (при відстані 488 км) у 2 класі швидкісного Hyundai обійдеться пасажирам від 222 грн, у 1 класі – від 379 грн.  Вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Skoda на  маршруті Харків-Донецьк (при відстані 318 км) у 2 класі становитиме від 57 грн, у 1 класі - від 125 грн.

Передбачається, що вартість проїзду регулюватиметься залежно від придбання квитка "туди-зворотно", по календарних днях та днях тижня.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на швидкісні потяги Hyundai та Skoda коштуватимуть удвічі дорожче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути