пʼятниця, 08 червня 2012 14:50

Skoda показала перші офіційні фото бюджетного Rapid
18

Skoda Rapid займе в модельному ряду марки місце на сходинку вище "Фабії"
Фото: Фото: skoda.com
Rapid буде комплектуватися турбомоторами концерну Volkswagen
Світова прем'єра серійної Skoda Rapid для європейського ринку може відбутися або на серпневому салоні в Москві, або на вересневій виставці в Парижі.
За деякими даними, обсяг багажника Rapid наблизиться до 500 літрів
Skoda Rapid буде надзвичайно нагадувати прототип Mission L

Skoda розповсюдила перші офіційні зображення бюджетної моделі Rapid. Новинка, яку повинні продемонструвати в серпні на Московській виставці, може виявитися не седаном, а стилізованим під седан ліфтбеком, але платформу запозичить у седана VW Polo.

Skoda Rapid, яка займе в модельному ряду марки місце на сходинку вище від "Фабії", буде надзвичайно нагадувати прототип Mission L, показаний чехами на торішній виставці у Франкфурті, але при цьому за прикладом "Октавії" стане ліфтбеком - кришка багажника новинки відкриватиметься разом з заднім склом.

За деякими даними, обсяг багажника Rapid наблизиться до 500 літрів при габаритах, цілком порівнянних з Volkswagen Polo Sedan. У нього ж чеська модель запозичить і платформу, і, можливо, моторну гамму.

За іншими даними, в Європі Rapid комплектуватиметься турбомоторами концерну Volkswagen об'ємом 1,2 л і 1,4 л. Не виключена і поява більш об'ємних і потужних моторів.

Світова прем'єра серійної Skoda Rapid для європейського ринку може відбутися або на серпневому салоні в Москві, або на вересневій виставці в Парижі. Відомо, що відразу після прем'єри новинка з'явиться в салонах європейських дилерів. Крім того, не виключена і організація виробництва Skoda Rapid на російському заводі в Калузі.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала перші офіційні фото бюджетного Rapid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути