середа, 13 лютого 2013 12:40

Росіяни почали тестове будівництво спорткара Aquila
6

Фото: Фото: tagaz.ru

Таганрозький автозавод приступив до тестового будівництва свого нового спортивного автомобіля Aquila. Серійне виробництво новинки має стартувати на початку наступного місяця. Повідомляється також, що на машину вже надійшли понад 1 тис. попередніх заявок.

Як стверджують представники компанії, виробництво почнеться з однієї комплектації. Автомобіль отримає 1,6-літровий двигун Mitsubishi (107 к.с.) у поєднанні з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. У базову версію машини увійдуть кондиціонер, подушка безпеки, система ABS, протиугінна система, центральний замок, гідропідсилювач керма, електросклопідйомники, електрорегулювання та обігрів дзеркал, спортивні шкіряні сидіння, магнітола, а також 18-дюймові литі диски.

Ця комплектація стане першою, але не єдиною. Цього року завод планує розширити кількість версій Aquila. Крім того, для моделі з часом стане доступний і більш потужний двигун, що розвиває 150 к.с., а також автоматична коробка передач.

Прийом попередніх замовлень на Tagaz Aquila був відкритий два тижні тому. За минулий час завод отримав більше 1 тис. заявок на модель. Нагадаємо, що завод надає можливість покупки машини з "самовивозом" безпосередньо на підприємстві. На таких умовах Aquila обійдеться в 415 тис. руб. (110 тис. грн). Якщо їхати за машиною не хочеться, то купити Aquila, звичайно, можна буде купити і традиційним способом - у офіційних дилерів Таганрозького автозаводу.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни почали тестове будівництво спорткара Aquila». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути