Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2012 11:21

"АвтоВАЗ" хоче зняти з виробництва ще одну застарілу модель

Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" планує зняти з виробництва ще одну застарілу модель. Йдеться про сімейство Lada Samara, яке на поточний момент є найбільш бюджетним в модельній лінійці Волзького автозаводу.

Автор: Фото: vesti.ru
 

Про це повідомив начальник управління з маркетингу "АвтоВАЗу" Олександр Бредіхін.

Грудень 2012 року стане останнім місяцем у житті вазівської "Самари". У 2013 році вже не будуть випускати цю модель в кузові седан, а дилери розпродаватимуть залишки.

"Виробництво автомобілів Lada Samara у кузові седан закінчується в грудні 2012 року. У 2013 році на російському ринку легкових автомобілів у продажу залишаться тільки седани 2012 випуску. Хетчбека ж Lada Samara" АвтоВАЗ "планує виробляти до грудня 2013 року включно. У 2014 році автомобілі сімейства Lada Samara будуть зняті з виробництва, що в першу чергу, обумовлено появою на той час на ринку більш сучасних, безпечних і оснащених хетчбеків Lada Granta", - пояснив представник російського автогіганта.

За даними Комітету автовиробників Асоціації європейського бізнесу в Росії, за 11 місяців поточного року в нашій країні було продано 62 732 автомобіля Lada Samara, що на 44% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" хоче зняти з виробництва ще одну застарілу модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути