вівторок, 24 квітня 2012 12:53

Renault показав автомобіль "повсякденного люкс-класу"

На автосалоні в Пекіні пройшла світова прем'єра нового седана Renault Talisman. За заявами компанії, цей автомобіль обіцяє стати "повсякденним люкс-класом".

Седан Talisman стане флагманом французької марки на авторинку Китаю.

"Талісман" буде виготовлятися в Кореї на потужностях компанії Renault Samsung Motors. Експорт до Китаю почнеться з середини поточного року. Вартість базової комплектації буде починатися від 38 652 євро.

Як зазначає компанія, з 2009 року продажі автомобілів Renault в Китаї збільшилися практично в 4 рази. Багато в чому цьому сприяв кросовер Koleos. Минулого року компанія реалізувала в Піднебесній 24 100 автомобілів. Це на 60% більше в порівнянні з 2010 роком. У минулому році компанія представила китайським покупцям відразу кілька моделей - Scenic, Laguna, Latitude, Fluence and Megane CC.

Renault і далі планує нарощувати темпи зростання. До 2014 року кількість дилерів марки має зрости з 80 до 170. Крім того, до 2016 року компанія має намір організувати власне виробництво в цій країні.

Зараз ви читаєте новину «Renault показав автомобіль "повсякденного люкс-класу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути