Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 12:01

"Невідомі спонсори" подарували одеській міліції 53 кросовера Renault Duster по 130 тисяч кожен
6

Фото: Фото: timer.od.ua

Одеська міліція отримала у подарунок 53 кросовера Renault Duster вартістю 130 тис. грн кожен. Покупку оплатили невідомі спонсори.

Про це, на прес-конференції журналістам розповів начальник обласного управління міліції Сергій Резніков.

"Ми вибрали найдешевшу модель, вона коштує близько 127-130 тисяч гривень. З усіма знижками, які надав дилер", - сказав він.

За його словами, в бюджеті на придбання автомобілів кошти не передбачені. Це вклади декількох спонсорів, імена яких правоохоронцям поки невідомі.

"Гроші нам перераховує обласна адміністрація, яка знайшла спонсорів. Коли ми дізнаємося їхні імена, то обов'язково публічно подякуємо", - заявив глава облУВС.

Ще близько 30 тис. грн коштуватиме модернізація кожного автомобіля: машини обладнають гратами для перевезення затриманих, системами GPS-навігації, внутрішньої та зовнішньої камерами, щоб відслідковувати дії правоохоронців. Крім того, в автомобілях встановлять радіостанції і проблискові маячки.

Перші міліцейські Duster вийдуть на вулиці Одеси 1 липня поточного року.

Зараз ви читаєте новину «"Невідомі спонсори" подарували одеській міліції 53 кросовера Renault Duster по 130 тисяч кожен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути