вівторок, 03 квітня 2012 22:19

Їдальні ДУСі закупили дорогу ікру, живих лобстерів та устриць

Їдальні ДУСі закупили дорогу ікру, живих лобстерів та устриць
113-грамова баночка ікри коштує 900 гривень. Фото: main.golovrubvod.kiev.ua

Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" замовило постачання харчових продуктів на 9,16 мільйонів гривень. Відповідні угоди були укладені 15 березня за результатами тендеру, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Продукти придбано для їдалень ДУС по вул. Банкова, 11 та вул. Шовковична, 1.

Придбано рибну продукцію, в тому числі живих лобстерів по 340 грн./кг, осетрову ікру по 900 грн. за 113-грамову баночку, живих устриць, кликача по 480 грн./кг, тощо.

Серед придбаних вин є шампанське "Вдова Кліко" по 618 грн. за пляшку. Серед м'ясної продукції замовлено бараняче каре по 540 грн./кг., качину печінку по 465 грн./кг.

Звичайні продукти харчування придбано по цінам дешевшим від роздрібних мереж. Масло "Селянське" (72,5 %) коштуватиме 53 грн./кг, мінеральна вода "Боржомі" в скляних пляшках – 8,81 грн., живий короп – 30 грн./кг, коньяк "Закарпатський" – 59,50 грн. за пляшку.

Як відомо, раніше повідомлялося, що обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться в 20-25 гривень, що є надзвичайно низькою ціною у порівнянні з закладами громадського харчування в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Їдальні ДУСі закупили дорогу ікру, живих лобстерів та устриць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути