понеділок, 12 вересня 2011 17:33

Для депутатів пільги навіть у їдальні ВР, та вони туди не ходять

 

Народний депутат Володимир Ар'єв опублікував на сторінці у Facebook меню з їдальні Верховної Ради України. Згідно з цим фото, ціни на продукти у парламенті досить невеликі.

"Соціалізм для апарату Верховної Ради - депутати сюди рідко заходять", - наголосив Ар'єв. Він також пообіцяв поцікавитися "принципами такого пільгового ціноутворення".

"А обурює мене, давно і серйозно, кількість депутатських матеріальних пільг, якими принципово не користуюсь", - наголосив нардеп. "Матеріальною допомогою називають відпускні - 35 тисяч. Мені не подобається, що це зробили саме матдопомогою, бо тоді ці кошти не оподатковуються", - запевняє Ар'єв.

У свою чергу, народний депутат Віктор Уколов також запевняє, що депутати у їдальні Верховної Ради не харчуються. "Друзі, здебільшого в тих депутатських буфетах їдять не депутати, а їхні помічники та журналісти, акредитовані в Раді. Я там лише п'ю каву. Але треба сказати, що я на власні очі бачив там молодшого Януковича, який хоробро їв якогось салата", - додав нардеп.

Уколов розповів, що якось ледь не отруївся у такому буфеті.

Нардеп також наголосив, що ані він, ані Ар'єв пільгами не користуються. "По-перше, це жлобно. Бо тільки жлоб маючи зарплату нардепа буде користуватися пільгами. По-друге, ми не беремо квартир, не використовуємо радівський автотранспорт, бо ми кияни і маємо власні авто. За 4 роки я жодного разу не телефонував за рахунок Ради закордон і не літав за рахунок Ради по Україні. Я не користувався санаторієм", - запевнив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Для депутатів пільги навіть у їдальні ВР, та вони туди не ходять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути