пʼятниця, 30 березня 2012 16:10

Renault додав посадочних місць у Kangoo
13

Фото: Фото: Renault

Компанія Renault у квітні почне приймати європейські замовлення на "збільшену" модифікацію Kangoo. Модель отримала два додаткових сидіння і приставку Grand в імені. Продажі стартують на ринку Франції за ціною від 20,75 тис. євро.

Зазначається, що додатковий третій ряд сидінь в Renault Grand Kangoo, що складається з двох крісел, зроблений знімним, і максимальний обсяг багажника новинки може досягати 3,4 тис. літрів. Крім того, опціонально пропонується можливість складання спинки переднього пасажирського крісла.

На європейському ринку Grand Kangoo буде доступний тільки з одним двигуном - 1,5-літровим дизелем, однак його планується пропонувати в двох варіантах форсировки, 90 і 110 кінських сил. Найбільш економічний варіант споживає близько 5,1 л палива на 100 км шляху в змішаному циклі.

В Renault зазначають, що новинка орієнтована як на сімейне використання, так і на корпоративні парки, які потребують багатоцільових транспортних засобів з хорошими можливостями трансформації салону.

Прийом замовлень на Renault Kangoo у Франції почнеться в квітні за ціною від 20,75 тис. до 23,25 тис. євро. Пізніше новинка надійде у продаж і в інших країнах Європи.

Зараз ви читаєте новину «Renault додав посадочних місць у Kangoo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути