Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 17:33

У Renault оприлюднили фото нової SM7

Корейський підрозділ Renault, Samsung Motors, показав на автосалоні в Сеулі свою нову модель - концепт SM7 на базі Nissan Teana. Привезений на виставку шоу-кар є новим поколінням однойменної моделі корейської компанії.

Судячи з перших фотографій, оприлюднених компанією, представлений у Сеулі концепт є прототипом нового покоління повнорозмірного седана Renault Samsung SM7. При цьому концепт виглядає цілком готовим до серійного виробництва.

Плавні контури кузова нагадують купе. Велика решітка радіатора, вузькі фари з модними нині LED-ліхтарями, оригінальний передній бампер роблять автомобіль зовсім "некорейским" на вигляд.

Подробиць про модель поки ніяких немає. Компанія вирішила притримати інформацію про технічну частину і обсягах виробництва до початку серійного виробництва моделі, яке, орієнтовно, може бути запущено в кінці поточного року. Зараз відомо лише те, що автомобіль побудований на платформі D-класу, на якій базуються Nissan Teana і Renault Latitude. Цілком можливо, що і лінійка моторів для нового SM7 буде також запозичена у більш відомих "родичів", передає Worldcarfans. Зокрема, корейський седан може отримати 2,6-літровий V6 потужністю 182 к.с. і 3,6-літровий V6 потужністю 251 к.с.

За деякими даними, у виробництво новинка повинна надійти в другій половині 2011 року. Планів з випуску автомобіля на європейський ринок під тим чи іншим брендом поки немає, так як в Renault не мають наміру розширювати свою гаму за рахунок моделей, більших, ніж Latitude.

Зараз ви читаєте новину «У Renault оприлюднили фото нової SM7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути