середа, 07 вересня 2011 14:35

Renault показав зовнішність Duster з хромованими елементами

Renault показав зовнішність Duster з хромованими елементами

В кінці року на конвеєр піде нова модель Renault, що має компактні розміри і непоганий позашляховий потенціал. Французи вирішили підігріти інтерес публіки і виклали в мережу кілька ексклюзивних фотографій екстер'єру.

Duster на 200 мм коротший, ніж кросовер Koleos, але при цьому на 175 мм довший за Nissan Juke. Масивна решітка радіатора з великим логотипом Renault і хромовані елементи в передній частині кузова надають машині грунтовний вигляд і агресивність.

Покупці зможуть вибрати механічну або автоматичну коробку передач і один з трьох варіантів двигунів, серед яких присутні бензинові мотори об'ємом 1,6 або 2 літри, а також 1,5-літровий турбодизель dCi. Тип трансмісії можливий як повноприводний, так і з передніми привідними колесами. Компактність і геометрія кузова дозволяє впевнено почуватися в будь-якій ситуації, а дорожній просвіт в 210 мм, короткі звіси і великі кути в'їзду-з'їзду виручать навіть на складному грунтовому покритті.

Зараз ви читаєте новину «Renault показав зовнішність Duster з хромованими елементами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути