середа, 10 серпня 2011 11:17

В Україні продають обмежену версію Renault Fluence SportWay зі спортивним дизайном

Renault в Україну розпочала продаж спеціальної лімітованої версії седана Fluence SportWay, що створена на базі версії Dynamique.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в компанії.

В обладнання нової версії додані задній паркувальний датчик, пакет XENON (ксенонові лампи і омивач фар), 17-дюймові легкосплавні диски, а також фарба "металік". Для цієї лімітованої версії доступні кольори "Сіра платина" і "Чорна перлина".

Нова модифікація автомобіля відрізняється спортивними елементами дизайну: спортивний обвіс, хромовані елементи інтер'єру, бічні молдинги в колір кузова. Класичний аналоговий спідометр в новій модифікації замінений цифровим індикатором швидкості, що також відображає рівень палива в бензобаку.

На українському ринку автомобіль Fluence SportWay представлений версією з дволітровим бензиновим двигуном потужністю 143 к.с. з шести ступінчастою МКП і варіатором. Вартість автомобіля (без додаткових опцій) становить 195 тис.грн. з МКП-6 і 205 тис.грн. - З CVT.

У базову комплектацію входить: шість подушок безпеки, двозонний клімат-контроль з повітроводами для задніх пасажирів, круїз-контроль, передні протитуманні фари, датчики дощу і світла, чип-карта з функцією "Вільні руки", ксенонові фари з омивачами. Опціонально пропонуються ESP, аудіосистема CD/MP3 3D Sound by Arkamys і шкіряний салон.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продають обмежену версію Renault Fluence SportWay зі спортивним дизайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути