четвер, 24 травня 2012 10:23

Renault хоче почати в Росії виробництво нової моделі

Renault хоче почати в Росії виробництво нової моделі
Новий автомобіль марки Renault буде вироблятися на Іжевському автозаводі. Фото: vesti.ru

Французький автовиробник Renault планує почати на Іжевському автозаводі виробництво нової моделі. Щоправда, компанія не уточнює, який саме.

"Ми можемо тільки сказати, що новий автомобіль буде. Він нині ще не готовий. Тому, принаймні, кілька місяців доведеться почекати, перш ніж ми почнемо виробляти тут цей автомобіль. З упевненістю можна сказати, що новий автомобіль марки Renault буде вироблятися на цьому заводі", - розповів журналістам генеральний директор Renault в Росії Бруно Ансель під час свого візиту до Іжевська.

Плани альянсу Renault-Nissan на створення в Іжевська повного циклу зборки автомобілів стали відомі ще минулого року. Про це розповів президент "АвтоВАЗу" Ігор Комаров.

На початку поточного року повідомлялося про те, що в Іжевську буде організовано крупновузлове виробництво відразу трьох моделей Renault - Scenic, Megane і Koleos. За інформацією джерела, знайомого з ситуацією, SKD-складання потрібне для підтримки підприємства до того моменту, коли на "ІжАвто" буде запущено виробництво повного циклу моделей Duster і Sandero. У будь-якому разі, альянс має намір організувати на "ІжАвто" зварювання, фарбування і складання, а також пресове й пластикове виробництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна знову набереться кредитів у російських банків

Також повідомлялося, що альянс "Renault-Nissan-АвтоВАЗ" планує вкласти в модернізацію Іжевського автозаводу близько 10 млрд руб. Інвестиційна програма "АвтоВАЗу" до 2020 року оцінюється в 169 млрд руб. Частина цих коштів компанія має намір залучити у банків, зокрема, ЗЕБа, ВТБ і Сбербанку. Частина буде фінансуватися з власного бюджету компанії.

Зараз ви читаєте новину «Renault хоче почати в Росії виробництво нової моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути