четвер, 14 вересня 2017 13:41

П'ять неймовірних новинок Франкфуртського автосалону
20

Mercedes-AMG Project One
Фото: theverge.com
Mercedes-AMG Project One
Mercedes-AMG Project One
Mercedes-AMG Project One
Great Wall Wey VV7

Сьогодні у Франкфурті (Німеччина) розпочався Міжнародний автомобільний автосалон. Це одна з головних автомобільних подій.

67-й Франкфуртський автосалон триватиме з 14 по 24 вересня. На виставці презентують новинки провідних світових автовиробників - німецьких BMW, Volkswagen та Mercedes-Benz, китайських Great Wall та Chery, британської Bentley, японської Honda. У заході візьмуть участь понад 50 брендів.

Gazeta.ua пропонує познайомитися з найочікуванішими прем'єрами автосалону.

Mercedes-AMG Project One

Гіперкар німецького виробника - найшвидше авто бренда. Щоб набрати 200 км, йому знадобиться лише 6 с. До сотні - за 2,5 с. По швидкісному автобану авто може розігнатися до 350 км/год.

Автор: theverge.com
  Mercedes-AMG Project One
Mercedes-AMG Project One
Mercedes-AMG Project One має турбований двигун V6 на 1,6 л. У парі з ним працюють три 160-сильні електромотори. Потужність силової установки - 1000 к. с. Гіперкар оснастили 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Great Wall Wey VV7

Китайський бренд презентує електричний позашляховик WEY XEV. Він оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором. У парі з ним працює 7-ступінчаста КПП з двома зчепленнями. Потужність двигуна - 234 к.с. За 9 с авто набирає 100 км/год.

Автор: autocentre
  Great Wall Wey VV7
Great Wall Wey VV7

У салоні - віртуальна панель приладів, 10-дюймовий сенсорний дисплей. Серед функцій - клімат-контроль, підігрів сидінь, електромеханічне гальмо стоянки та система превентивного гальмування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали зображення нового Renault Duster

Chery Exceed TX

Китайська автомобільна компанія Chery привезла до Франкфурта кросовер Exceed TX з гібридними і електричними силовими агрегатами.

Для покупців автомобіль буде доступним у трьох комплектаціях: гібрид, гібрид, що підключається, та електрокар. Гібриди матимуть бензиновий двигун на 1,5 л. Силову установку поєднали із 7-ступінчастою роботизованою трансмісією. За 6 с авто набиратиме 100 км. Максимальна швидкість - 200 км/год.

Автор: autonews
  Chery  Exceed TX
Chery Exceed TX

Виробники оснастили Exceed TX світлодіодними фарами, автоматичним фоновим підсвічуванням салону. Серед навігацій - мультимедійна система, 10-дюймовий сенсорний дисплей, система розпізнання голос та доступ до інтернету.

BMW i5

Концепт-кар BMW i5 стане конкурентом електричним автомобілям Tesla. Чотиридверне Gran Coupe за 4 с розганятиметься до 100 км. Максимальна швидкість - понад 200 км/год. На одній зарядці авто може подолати 600 км.

Автор: motor.kz
  BMW i5
BMW i5

BMW i5 має скляний дах, світлодіодну оптику та незвичайну псевдорешітку радіатора. Традиційні подвійні вертикальні "ніздрі" прикрашені декоративними елементами. За ними розташовані різні датчики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW показав знімки модернізованого електрокара

Honda Urban EV Concept

Японська компанія презентувала компактний міський електромобіль. У його основі - надлегкі батареї високої щільності із вбудованою системою охолодження. Однієї зарядки вистачить на 300 км дороги.

Зовні на автомобілі розміщені інформаційні панелі. На них можна вивести інформацію про рівень заряду акумулятора чи привітання для інших водіїв.

Автор: gagadget.com
  Honda Urban EV Concept
Honda Urban EV Concept

Салон оздоблений натуральними тканинами та деревом. На передній панелі - рідкокристалічний дисплей. У дверях - екрани камер заднього виду. Електромобіль має мультимедійну систему зі штучним інтелектом. Вона може вивчати і запам'ятовувати звички та уподобання водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли Hyundai випустить перший пікап

Перший автосалон відбувся 1887-го у Берліні. У міні-виставці взяли участь 8 автомобілів. Через Першу світову війну у 1921-1926 роках участь у заході брали лише німецькі автомобілі. Експонатів з інших країн не допускали. 1950-го відбулася перша післявоєнна виставка.
Через рік автосалон переїхав до Франкфурта. Там захід проходив до 1991-го. 1992 року автосалон поділи на дві виставки. У непарні роки виставка легкових автомобілів проходить у Франкфурті-на-Майні. У парні - виставка вантажних автомобілів у Ганновері.

Зараз ви читаєте новину «П'ять неймовірних новинок Франкфуртського автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути