Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2017 14:30

Презентували кросовер Mitsubishi Eclipse Cross
26

Фото: motormania

Японський автовиробник Mitsubishi презентував новий кросовер Eclipse.

Автомобіль має спортивний дизайн. Це Х-подібний перед, масивна накладка на бампері, короткий задній звис та спойлер над кришкою багажника, пише allcarz.

Автор: statesmanjournal
 

Mitsubishi Eclipse Cross побудували на базі Mitsubishi Outlander. Новинка завдовжки 4,4 м. У модельному ряді Mitsubish автомобліь за габаритами посідає другу сходинку.

У салоні на передній панелі встановили кольоровий дисплей. Кросовер оснащений системою Active Yaw Control. Вона відповідає за розподіл крутного моменту і гальмівного зусилля на задніх колесах, інформує motormania.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали шпигунські фото нової Toyota Supra

Автор: statesmanjournal
 

Позашляховик Eclipse Cross повнопривідний. На вибір покупців виробники пропонують два види двигунів. Один - турбований бензиновий на 1,5 л. Його потужність - 120 к. с. Інший - турбодизельний на 2,2 л потужністю 160 к. с., повідомляють fakty.ictv.ua.

У Європі продажі Eclipse почнуть на початку 2018 року. Вартість автомобіль стартуватиме від €50 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найдорожчий у світі автомобіль

На ретрошоу Concours d'Elegance в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США) презентували електроркар Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Новинку оснастили чотирма двигунами. Мотори мають потужність 750 к. с. За 4 с автомобіль розганяється до 100 км. Його максимальна швидкість - 250 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Презентували кросовер Mitsubishi Eclipse Cross». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути