понеділок, 21 серпня 2017 11:13

Презентували розкішний кабріолет Mercedes-Maybach
17

Фото: ixbt.com

На ретрошоу Concours d'Elegance в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США) презентували електроркар Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Новий кабріолет назвали "автомобілем від кутюр". Його створили у класичному стилі. Дизайнери черпали натхнення у розкішних яхтах, кажуть виробники. Задню частину авто дизайнери назвали boat tail - "хвіст човна"). Кузов автомобіля пофарбували в ексклюзивний колір - Nautical Blue Metallic, пише hronika.info.

Новинку оснастили чотирма двигунами. Мотори мають потужність 750 к. с. За 4 с автомобіль розганяється до 100 км. Його максимальна швидкість - 250 км/год. Акумулятор потужністю 350 кВт може зарядити батареї за 5 хв. Його вистачає на 100 км, повідомляє motormania.

Авто має масивну решітку з вертикальними смужками, довгий капот, коротке вітрове скло і 24-дюймові колеса. Mercedes оснастили м'яким дахом і вузькими задніми фарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продали найдорожчий в історії британський автомобіль

Салон кабріолету оббили шкірою. На кріслах та панелі - вставки з рожевого золота. Підлога автомобіля - дерев'яна, інкрустована алюмінієвими смугами. Панель приладів оснастили двома дисплеями.

Німецький виробник автомобілів BMW презентував концепт новинки - Z4. Автомобіль третього покоління показали на шоу ретроавто Concours d'Elegance в Пеббл-Біч. Німецькі виробники оснастили автомобіль бензиновими турбомоторами об'ємом 2 л (252 к. с.) і 3 л (340 к. с.).

Зараз ви читаєте новину «Презентували розкішний кабріолет Mercedes-Maybach». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути