четвер, 31 серпня 2017 10:50

У KIA натякнули, яким буде новий хетчбек CEED

У мережі з'явилися перші зображення концепт-кара сімейства CEED наступного покоління.

Прототип суперкара KIA розробили у європейському дизайн-центрі виробника. Там розповіли, що зберегли в концепті спортивну зовнішність 3-дверного купе. Проте новий 5-дверний хетчбек матиме значно об'ємніший багажник і стане практичнішим завдяки встановленню задніх дверей.

Автор: З відкритих джерел
  Концепт нового KIA CEED
Концепт нового KIA CEED

Новий хетчбек буде з похилою лінією даху. І помітно відрізнятиметься від попередників. Авто матиме яскраво-виражені колісні арки, занижену підвіску. Дверні ручки втоплять у "тіло". Бічних дзеркал теж не буде. Іншої інформації про цю машину поки що немає, пише autosvit.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW показав знімки модернізованого електрокара

Світова прем'єра нового KIA CEED відбудеться у вересні на моторшоу у Франкфурті. Тут головною моделлю KIA стане новий компактний кросовер Stonic. Авто має передній привід і трициліндровий турбомотор, потужністю 120 к. с.

На знімках зафіксували 5-дверну версію моделі Kia Rio Cross нового покоління. Рейлінги на даху, накладки на порогах і колісних арках демонструють, що авто отримало "позашляхову" крос-версію. Машину виготовили для китайського ринку. Китайський Cross завдовжки 4240 мм, що на 115 мм більше нинішнього Rio-хетчбека. Завдяки пластиковим накладкам на колісних арках збільшена ширина (1750 мм).

Зараз ви читаєте новину «У KIA натякнули, яким буде новий хетчбек CEED». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути