вівторок, 29 серпня 2017 12:30

BMW показав знімки модернізованого електрокара
26

Німецький автовиробник BMW презентував оновлений електрокар i3 та його спортивну модифікацію - i3s.

Зовнішній вигляд оновленої машини практично не змінився. Єдині відмінності - змінений передній і задній бампери та модернізовані задні ліхтарі, повідомляє autonews.

Звичайний BMW i3 оснащений мотором потужність 170 к. с. До 100 км він розганяється за 7,3 с. Максимальна швидкість - 150 км/год.

BMW i3 отримав інформаційно-розважальну систему iDrive із сумісністю з Apple CarPlay. У салоні з'явилася обробка Giga World і натуральна шкіра Giga Brown.

Автор: autonews
  BMW i3
BMW i3

На спортивну версію BMW i3s встановили потужніший мотор - 184 к. с. За 6,9 с він розганяється до 100 км. Максимальна швидкість - 160 км/год.

Крім того, модель BMW i3s має розширену на 40 мм задню колію. У підвісці інженери застосували переналаштовані пружини, амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості. У версії для водія доступна система стабілізації та спортивний драйверський режим.

Автор: autocentre
  BMW i3S
BMW i3S

BMW i3 та BMW i3s доступні у двох нових відтінках, повідомляє zakon.kz. Це - Melbourne Red Metallic і Imperial Blue Metallic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали зображення оновленого Volkswagen Golf Sportsva

Автомобіль оснастили новим зарядним кабелем TurboCord. Завдяки цьому батарея повністю заряджається за 3 год. Це у п'ять разів швидше, ніж з попереднім кабелем Level 1.

Офіційно оновлені автомобілі німецький автовиробник презентує на автосалоні у Франкфурті (Німеччина).

BMW презентував концепт новинки - Z4. Автомобіль третього покоління показали на шоу ретроавто Concours d'Elegance в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США). Німецькі виробники оснастили автомобіль бензиновими турбомоторами об'ємом 2 л (252 к. с.) і 3 л (340 к. с.).

Зараз ви читаєте новину «BMW показав знімки модернізованого електрокара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути