понеділок, 28 серпня 2017 12:55

Відомий автовиробник запустить на конвеєр унікальний електрофургон

Відомий автовиробник запустить на конвеєр унікальний електрофургон
Автолюбителі зможуть придбати цей автомобіль у 2022 році. Фото: e-move.com.ua

Компанія Volkswagen вирішила відправити на конвеєр концептуальний електричний бус I.D. Buzz. Він буде п'ятим автомобілем серії I.D. Перше авто цієї серії - однойменний хетчбек - презентували торік.

Виробник повідомив, що у власників цього фургону буде можливість трансформувати салон. Авто оснастять автопілотом 3 рівня, завдяки якому система зможе сама управляти автомобілем в багатьох, навіть у непередбачуваних ситуаціях. Водій просто слідкуватиме за її роботою. Концептуальний I.D. Buzz оснастили 370-сильним електромотором. Запас ходу фургону з повною зарядкою - понад 430 км, повідомляє e-move.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через смартфон ледь не потрапив на той світ

"Цей автомобіль витримує ідеальний баланс між емоціями, зручністю і стійкістю, а також демонструє наше технологічне лідерство. Велика місткість, вантажопідйомність, універсальність і повний привід, "упаковані" в такий привабливий дизайн, - це те, що від нас хочуть наші клієнти. І це ідеально підходить для американського способу життя з нульовим рівнем викидів", - сказав виконавчий директор північноамериканського підрозділу VW Генріх Вобкен.

Автолюбителі зможуть придбати цей автомобіль 2022 року.

Британський виробник Mini розпочав роботу над своїм першим електромобілем. Його вихід планують 2019 року. Про це повідомляє techcrunch. Електричну версію Mini Cooper вироблятимуть у Великій Британії на фабриці в Оксфорді. Для цих цілей також розглядають заводи в Нідерландах, Лейпцігу і Регенсбурзі. Автомобіль буде тридверним хетчбеком. Запас ходу в електрокара становитиме понад 400 км.

Зараз ви читаєте новину «Відомий автовиробник запустить на конвеєр унікальний електрофургон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути