вівторок, 19 вересня 2017 16:00

Презентували "розумний" автомобіль майбутнього
20

Фото: itc.ua

На Міжнародному автосалоні у Франкфурті французький автовиробник Renault презентував автомобіль майбутнього - Symbioz. Він стане затребуваним серед покупців уже у 2030-му.

Renault Symbioz - безпілотний електромобіль. Він може взаємодіяти з "розумним" будинком, пише autocentre.

Автор: slashgear.com
 

Авто і "розумний" будинок доповнюють одне одного. Концепція електромобіля Symbioz передбачає можливість обміну енергією між автомобілем і будинком. Авто підключається до побутової електромережі не тільки для підзарядки. Під час відключення світла авто живить будинок електрикою.

Автор: slashgear.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda представила міський електромобіль Urban EV Concept

Усіма процесами в електромобілі керує інтелектуальна система. Виробники оснастили концепт двома електромоторами над задньою віссю. Джерела живлення - у підлозі. Всередині салону - стіл та чотири крісла. Вони обертаються і дозволяють пасажирам спілкуватися між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франкфуртський автосалон: чим їздитимуть європейці найближчими роками

У авто будуть доступні різні режими водіння: класичний, динамічний та автономний, кажуть розробники. До 100 км авто розганятиметься за 6 с.

У Франкфурті (Німеччина) розпочався Міжнародний автомобільний автосалон. Він триватиме до 24 вересня. На виставці презентували новинки провідних світових автовиробників - німецьких BMW, Volkswagen та Mercedes-Benz, китайських Great Wall та Chery, британської Bentley, японської Honda. У заході беруть участь понад 50 брендів. Серед найочікуваніших та найнезвичайніших прем'єр автосалону: Mercedes-AMG Project One, Great Wall Wey VV7, Chery Exceed TX, BMW i5, Honda Urban EV Concept.

Зараз ви читаєте новину «Презентували "розумний" автомобіль майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути