Ексклюзиви
понеділок, 18 вересня 2017 14:46

Франкфуртський автосалон: чим їздитимуть європейці найближчими роками
40

Японський гіперкар Aspark Owl
Фото: motortrend
Audi Aicon
BMW Z4
Ferrari Portofino
BMW Concept X7 iPerformance

У німецькому Франкфурті до 24 вересня триватиме Міжнародний автомобільний автосалон. Це одна з головних та престижних автомобільних подій нинішнього року. Салон покаже, які автомобілі з'являться на вулицях міст найближчим часом.

Нинішнього року салон відкрився 67-й раз. Він відбувається раз на 2 роки, бо чергується з Паризьким.

Вхідний квиток коштує €14. За ці кошти всі охочі зможуть побачити чимало новинок світового автопрому. Нинішнього року на салоні презентують 363 автомобільні інновації. Це на 52 експонати більше, ніж 2 роки тому. Кількість світових прем'єр становитиме 228, серед них - 64 європейських.

Цього року у виставці беруть участь півсотні виробників автомобілів з усього світу. Від заходу відмовилися Nissan, Volvo, Peugeot, DS, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Infiniti і Mitsubishi. Ці компанії займають 20% авторинку Європи. Причина відмови від участі - чималі витрати на зведення стенда, проведення презентації та шоу-програми, заявили компанії.

І без дев'яти виробників на виставці є на що подивитися. Німецький бренд Mercedes презентував автомобіль за €2,3 млн. Це - суперкар Mercedes-AMG Project One.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять неймовірних новинок Франкфуртського автосалону

Серед прем'єр баварського бренда BMW: позашляховик Х7 iPerformance, кросовер X3, BMW i Vision Dynamics.

Китайська автомобільна компанія Chery привезла до Франкфурта кросовер Exceed TX, японський виробник Honda - міський електромобіль Urban EV Concept.

Серед новинок також можна побачити Bentley Continental GT, Hyundai i30 N, Porsche Cayenne, Renault Megane RS, Volkswagen Polo, Citroen C3 Aircross, Dacia Duster, Ferrari Portofino, SEAT Leon Cupra R и Suzuki Swift Sport та багато інших.

Перший європейський автосалон відбувся 1887-го у Берліні. 1951 року автосалон переїхав до Франкфурта. Там захід проходив до 1991-го. 1992 року автосалон поділи на дві виставки. У непарні роки виставка легкових автомобілів проходить у Франкфурті-на-Майні. У парні - виставка вантажних автомобілів у Ганновері. Організацією виставки займається німецький Союз автоіндустрії Німеччини (VDA).

Зараз ви читаєте новину «Франкфуртський автосалон: чим їздитимуть європейці найближчими роками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути