вівторок, 12 вересня 2017 07:25

Показали, як виглядатиме "європейська" Subaru Impreza

Японський автовиробник Subaru показав новий автомобіль Impreza для європейського ринку.

Нову Subaru Impreza у повній європейській специфікації презентують на автосалоні у Франкфурті. Для США автомобіль презентували раніше. Там він продається декілька місяців, пише ТестDрайв.

 

Хетчбек побудували на новій глобальній платформі Subaru Global Platform. Він має довшу колісну базу. Завдяки цьому з'явилося більше простору на задньому ряді сидінь. Також на 5 мм знизився центр ваги. Показник жорсткості кузова виріс на 70%.

У США Subaru Impreza модифікована дволітровою опозитною"четвіркою". Авто розвиває 156 к.с. Для покупців також доступний двигун об'ємом 1,6 л.

 

Має систему допомоги водієві EyeSight. Це - даптивний круїз-контроль, запобігання фронтальних зіткнень, відстеження дороги і трафіку на наявність потенційних небезпек. В автомобіль встановили програмне забезпечення Android Auto або Apple CarPlay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили новий Ford Mustang для європейського ринку

На європейському ринку Subaru Impreza коштуватиме від € 22 тис.

В офіційній дилерській мережі Subaru почали продавати Subaru XV. Це перше авто, сконструйоване на новій платформі Subaru Global Platform. Завдяки ній у авто підвищуються одночасно комфорт, керованість і безпека. Subaru XV пропонує повний привід з X-Mode і динамічну, але економічну зв'язку з 2-літрового мотора і варіатора.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядатиме "європейська" Subaru Impreza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути