четвер, 11 травня 2017 12:15

Презентували три варіанти кольору Fiat 500
5

Фото: auto.today

Італійська компанія Fiat представила нові кольори популярного міського хетчбека Fiat 500 2017.

У компанії сподіваються, що це допоможе збільшити продажі моделі. Про це інформує auto.today.

Базовий варіант Fiat 500 Pop 2017 доступний з пакетом Sport Black. Комплект має чорне оздоблення на даху, дзеркалах заднього виду та задньому спойлері. Авто має тоновані фари і задні ліхтарі. У новації також 16-дюймові алюмінієві колеса з оздобленням Hyper Black. Передня і задня панелі разом з бічними спідницями пофарбовані в колір кузова. У салоні - спортивні чорні тканинні сидіння зі сріблястою строчкою. Ціна пакета - $1295.

Компанія також пропонує пакет Two-Tone Appearance Packag у двох тонах Він містить контрастний дах і дзеркальні чорні, червоні або білі кришки. Його можна придбати за $295.

Fiat 500 Abarth можна оснастити кришкою Abarth Roof, дзеркальним ковпаком і пакетом Body Stripe Appearance. Він передбачає контрастний дах у різних кольорах. Крім того, додатковий колір доступний для дзеркальної кришки, бічних смуг і спойлера. Вартість пакета - $495.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у минуле: реклама автомобілів у СРСР

Уряд Японії переведе весь автотранспорт на водень. До 2020-го на японських дорогах буде 40 тис. автомобілів та автобусів на водневих паливних батареях. До 2025-го їх кількість збільшиться до 200 тис. 2030 року - до 800 тис.

Зараз ви читаєте новину «Презентували три варіанти кольору Fiat 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути