понеділок, 30 листопада 2020 17:47

Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки

Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки
Електровантажівки Renault Trucks Z.E. можуть працювати без шуму Фото:media.renault.com

Швейцарська пивоварня Feldschlösschen отримала перші електричні вантажівки Renault D Wide Z.E. для експорту пива.

Це сталося в рамках угоди між Renault Trucks і Carlsberg Group, яку підписали в лютому цьогоріч. Французька марка має надати пивоварні 20 вантажівок D Wide Z.E.

Renault є однією з перших компаній, що почала виготовляти електричні вантажівки серійними партіями. Їх випускають на фабриці у місті Бленвіль-сюр-Орн, у Нормандії.

Renault D Wide Z.E. - електрична вантажівка вагою 26 т. Її випустили торік. Має 2 електродвигуни. Їхня потужність - 370 кВт і 260 кВт. Один із них розташований у колісній базі. Таке поєднання забезпечує взаємодію кузова і вантажу. Колісна база автомобіля - 3,9 м, дозволяє вантажівці долати дороги поганої якості.

Запас ходу Renault D Wide Z.E - від 200 до 300 км, залежно від місткості АКБ. Вантажівку можна повністю зарядити за 1-2 год. через роз'єм Combo CCS потужністю 150 кВт. Для нічної зарядки змінним струмом час повного заряджання акумулятора становить 12 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали бюджетні авто з надійними двигунами

Французька компанія Renault планує випустити бюджетний кросовер. Офіційна назва автомобіля ще не відома, у мережі його прозвали Grand Duster. На європейський ринок кросовер вийде під маркою Dacia у жовтні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути