субота, 24 листопада 2018 10:52

Від удару відкинуло на зустрічну смугу - п'яний сів за кермо

П'яний водій Daewoo Lanos збив пішохода в Києві на перехресті Харківського шосе і вулиці Брацлавської.

Lanos рухався з боку станції метро "Бориспільська", передає "Інформатор".

Водій їхав в другому ряду на зелений сигнал світлофора. У правому ряду рухався інший автомобіль, який різко загальмував і перед ним вискочив пішохід. Від удару чоловіка відкинуло на зустрічну смугу, після чого він залишився лежати на землі. Медики, які приїхали на місце події, констатували у нього відкритий перелом гомілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві 5 автівок потрапили в аварію

За словами патрульних, пішохід перебував у нетверезому стані. Чоловіка забрала карета "швидкої", його життю нічого не загрожувало.

У Чернігівській області автомобіль з пасажирами три рази перевернувcя на дорозі. Інцидент стався в п'ятницю, 23 листопада, на трасі М01 біля села Рудня під Черніговом. Водій автомобіля марки Mitsubishi прямував до Чернігова. На дорозі він не впорався з керуванням і врізався в КамАЗ. Внаслідок удару легковик, в салоні якого також знаходилися пасажири, тричі перекинулася. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Від удару відкинуло на зустрічну смугу - п'яний сів за кермо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути