неділя, 28 березня 2010 20:29

Одеський даїшник узяв штраф 400 гривень і вибачився

Одеський даїшник узяв штраф 400 гривень і вибачився

Киянин Олександр, в неділю повертався додому з Одеси. На спуску поблизу Хаджибейського лиману його "Тойоту Авенсіс" зупинив патруль ДАІ. Для gazeta.ua  Олександр розповів:

"Мені сказали, що я перевищив швидкість. Показали на знак обмеження швидкості до 60 кілометрів. Я постійно їжджу у відрядження в Одесу. Тиждень тому знака на тому місці не було. Там іде рівна траса, поза населеним пунктом. Підстав для обмеження швидкості немає. Тому й знака не повинно стояти".

Олександр обурився. Даїшники пояснили чоловікові, що їм у кілька разів підвищили план із кількості штрафів на кожного. Тому доводиться зупиняти всіх навмання і штрафувати. Якщо не принесуть належну суму, керівництво штрафує автоінспекторів.

"Даїшник вибачився, що мусить виписати мені штраф. Я заплатив 400 гривень. За кілька годин на тому ж місці мою куму оштрафували. Вона їхала на "Ніссан Кашкай". Здогадуюсь, на тому відрізку дороги штрафували всіх, хто їхав на більш-менш пристойній машині. На "лади" і "деу" не звертали уваги", - сказав Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Одеський даїшник узяв штраф 400 гривень і вибачився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути