пʼятниця, 04 грудня 2009 08:44

Керівник ДАІ вибирав прикраси з діамантами у робочий час

У вівторок 1 грудня керівник Державтоінспекції 50-річний Сергій Коломієць вибирав коштовності з діамантами.

До столичного ювелірного бутика "Сант Даймонд" у торговельному центрі "Глобус" на майдані Незалежності зайшов після 12.00 із товаришем. Роздивлявся прикраси, розмовляв із продавцем.

Це зафіксував на відео та сфотографував Давид Сарія, зять екс-спікера Олександра Мороза. І виклав текст із відео у себе на блозі під заголовком "Діамантові будні ДАІ, або Куди йдуть штрафи". "Глобус", робочий час, 12.10, найголовніший даїшник в Україні в День прокуратури вирішив накупити брюликів у бутику," — написав Сарія.

У вітринах "Сант Даймонд" прикраси одягнуті на манекени. Цінники сховані від покупця — зібрані докупи і перевернуті тильним боком.

На центральній вітрині біля входу виставлені сережки, кольє та кулони. У деяких до півсотні діамантів. Бокова вітрина має шість стендів. Там виставлені каблучки й намиста для дітей у формі ромбів, кружечків — з дрібними діамантами. На задній вітрині — кілька масивних каблучок із перлами.

— Здесь кольца, крестик золотой с цепочкой и с бриллиантами, — каже консультант бутика 27-річний Володимир Галич. — Крестик стоит 3 тысячи долларов. Есть также рубины, сапфиры. Вот женские часы "Версаче".

Стелаж із чоловічими прикрасами — посередині магазину. Саме біля нього стояв Сергій Коломієць, коли його сфотографували.

— Здесь мужские кольца, зажимы, запонки, крестики с цепочками, — продовжує Галич. — Крестик — 4 тысячи, зажим для галстука — 500 долларов.

Найдорожча річ у магазині — жіноча каблучка за $60 тис.

— Є вироби і для дітей — сережки, ланцюжки. Дитячі сережки, скажімо, коштують 2 тисячі гривень, — додає адміністратор 24-річна Анна Байдак. — Частіше купують чоловіки. Але не для себе. Жінка приходить і вибирає. Потім каже чоловікові, що їй сподобалося і з якої колекції.

Зараз ви читаєте новину «Керівник ДАІ вибирав прикраси з діамантами у робочий час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути