Ексклюзиви
субота, 09 квітня 2011 19:39

Нову модель Ssang Yong випробували у польових умовах
13

Фото: Володимир Мукан / Gazeta.ua

Сьогодні у Києві представили новий південнокорейський позашляховик Ssang Yong Korando.

Він має дволітровий турбодизельний двигун об'ємом 2 л. Його потужність 175 к. с. Розвиває швидкість до 179 км/год. Витрати пального у місті - 7,5 л/100 км, на трасі - 6 л на 100 км. Прискорюється до 100 км/год за 10 секунд.

У базову комплектацію машини входить антиблокувальна система гальм, EBD, іммобілайзер, дві подушки безпеки, круїз-контроль, бортовий комп'ютер, кондиціонер, гідропідсилювач керма, протитуманні фари. Базова комплектація передбачає електричні склопідйомники, центральний замок та сигналізацію.

На капоті — шість ребер жорсткості, які плавно переходять у форму фар. Всю нижню лицеву частину займає масивний бампер кольору кузова. На ньому встановлено чотирикутні протитуманники. Всі крила дутої форми. На дзеркалах заднього виду є повторювачі поворотів, на даху — дуги для кріплення багажника. Люк бака для пального знаходиться ліворуч, які у японських авто.

Сидіння кермо регулюються за висотою. На підлокітнику водійських дверей - шість кнопок і невеликий джойстик керування дзеркалами. Підлокітник між передніми сидіннями та всіх чотирьох дверей, важіль коробки передач і кермо обтягнуті шкірою. У багажнику Ssang Yong Korando повної комплектації — повнорозмірне запасне колесо. У базовій — докатка.

Korando у базовій комплектації коштує 190 тис. грн.

На тест-драйв запросили членів автоклубів "Ссанг Йонг" та "Рекстон". Для них влаштували конкурси. Потрібно було припаркувати машину, не зачепивши фішки, завести авто й увімкнути приймач із зав'язаними очима, потім - підняти машину на домкраті та прикрутити запаску.

Гостей заходу пригощали салатами та шашликами. Потім вони випробували всюдихід на дорогах Києва та в полі за селом Дмитрівка, на захід від столиці.

Зараз ви читаєте новину «Нову модель Ssang Yong випробували у польових умовах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути