Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 16:13

Audi показала фото нового седана S6

Нове покоління зарядженого седана Audi S6 від німецького автоконцерну виглядатиме менш агресивно, ніж попереднє.

Автомобіль зможе видавати потужність в 440 к.с.

За аналогією із тепер більш представницькою Audi A6 в лігу люксових спорт-седанів перейде S6, що отримав новий 4-літровий V8 з системою наддуву з однією турбіною. Характеристики силової установки на виході становитимуть 440 к.с., що всього на 5 к.с. більше, ніж у старої версії в кузові 4F. Однак екологічність і економія палива істотно зменшиться, в тому числі і завдяки легшим матеріалам, що застосовуються в конструкції кузова.

Виконання того ж двигуна, але з подвійним турбонаддувом, виробник вирішив приберегти для найбільшфорсованої моделі RS6. Але спочатку даний мотор з'явиться на майбутньому Bentley Continental GT V8. Обидві машини будуть здатні розвивати 555 к.с.

Для Audi S6 інженери приготували 7-швидкісну коробку передач з двома зчепленнями. Планується, що новинку випустять у кузовах седан і універсал, так як, наприклад, в Британії універсал продавався набагато краще. На Туманному Альбіоні авто надійде в продаж в 2012 році, поряд з S-модифікаціями A7 і A8, а перед цим його покажуть на моторшоу у Франкфурті у вересні поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Audi показала фото нового седана S6 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути