четвер, 24 червня 2010 16:35

Audi A8 - автомобіль, на який варто було чекати!

В п'ятницю, 11 червня, в автосалоні "НІКО-Захід", офіційного дилера Audi в Західному регіоні, на вул. Липинського широкому загалу представили новий для Львова автомобіль Audi A8.

- Audi A8 безумовно є флагманом бренду Audi. Ми довго чекали на цей автомобіль нового покоління! Новий автомобіль класу "люкс" втілить мрії найвибагливішого клієнта, адже завдяки застосуванню новітніх технологій, презентація Audi A8 стала вагомою подією на світовому авторинку. І ось нарешті його презентуємо у Львові. Audi A8 не лише виправдав наші сподівання, а й перевершив їх. А ще й тепер, коли вартість євро падає, автомобіль Audi A8 стає ще ближчим до клієнта, - розпочинає презентацію генеральний директор "НІКО-Захід"Леся Падучак.

Audi A8 - великий чотирьохдверний удосконалений "преміум" седан четвертого покоління. Audi A8 є службовим автомобілем двох останніх канцлерів Німеччини - Герхарда Шрьодера та Ангели Меркель. Основна характеристика зовнішніх даних цього "диво-автомобіля" - плавність і динамічність.Зовнішні поверхні вражаючих розмірів і підкреслені плечеві лінії створюють елегантний, і водночас, спортивний профіль. Дизайн нового Audi A8 поєднує в собі велич і динаміку. Весь зовнішній вигляд і матеріали, з яких зроблено авто - це втілення витонченості та високої якості.

- Audi, як мистецтво. І, як кажуть, мистецтвом або захоплюються, або просто не розуміють. Від сьогоднішнього дня ми насолоджувалися цим витвором мистецтвом. Гарне поєднання елегантності і спортивності автомобіля. Світлодіодні фари, об'ємна тривимірна решітка радіаторна милують око зовні. В середині - вишуканий салон оббитий якісною шкірою. Для задоволення клієнта можемо підібрати шкіру різної кольорової гамми, - знайомить з автомобілем керівник відділу продажу Зоряна Блащук. - Ще одна перевага повнопривідного Audi A8 - cистеми безпеки. Audi lane assist - датчики стежать аби ми не пересікли суцільної. Серед технологій, які були використані вперше, – система нічного бачення з функцією розпізнавання пішоходів. Система безпеки Audi pre sense - автомобіль, якщо бачить неминуче зіткнення, то починає сам пригальмовувати. Індикатор обмеження швидкості. Система Audi side assist не дасть водієві перелаштуватися, якщо датчики бачать перепону. Як говорять, виділення перешкоди в мертвій зоні автомобіля. Система активної безпеки включає повітряні подушки, які в залежності від сили зіткнення надуваються повністю або частково. В Audi A8 все зроблено для комфорту водія. Для зручності перебування за кермом є 22 позиції регулювання сидіння. Керовані фари здатні повністю регулювати напрямок і дальність світла згідно з даними навігаційної системи, вдосконалений 4,2-літровий FSI V8 двигун та 8-ступінчата коробка передач Tiptronic.

На сьогодні доступні в Україні автомобілі з двигунами 4,2 бензин і 4,2 турбо дизель. Базова комплектація, а в ній дуже багато приємних і потрібних опцій в порівнянні з попередниками, Audi A8 коштує 92 тисячі євро. Ціна, як на автомобіль представницького класу зовсім не висока.

- Але звісно бажання клієнта для нас закон. Тому при купівлі він сам обирає пакет потрібних йому опцій, - веде далі Блащук.

- А ще Audi A8 добре пристосована до українського бездоріжжя. Водій за необхідності може змінювати рівень кліренсу, - додає консультант з продажу Назар Гула. - Також можна міняти жорсткість підвіски. В Audi A8 знайдено компроміс. Тут можна себе відчути, як в спортивному карі, так і в представницькому седані. Надзвичайно потужні двигуни забезпечують прекрасну поведінку на дорозі й легкість в керуванні. Крім того, витрати палива зменшилися на 13-22%. Цього вдалося досягти завдяки цілому комплексу заходів, скерованих на підвищення ефективності роботи двигунів: рекуперації, інноваційній системі управління температурним режимом. Завдяки застосуванню передових технологій, взаємодія між різними системами авта значно ефективніша та досконаліша, порівняно з аналогами конкурентів. Довершений дизайн та стильний зовнішній вигляд привертають увагу до власника авто, вигідно виділяючи його серед маси інших. Зважаючи на це, Audi A8 впевнено претендує на роль найбільш вишуканого і, водночас, спортивного автомобіля в своєму класі.

Вже в перший день презентації кілька клієнтів "НІКО-Захід" виявили бажання випробувати диво-машину на тест-драйві.

"НІКО-Захід" вже сім років займається продажем нових автомобілів Audi, їх гарантійним та технічним обслуговуванням, продажем оригінальних запчастин, аксесуарів для автомобілів, автокосметики.

www.audi.lviv.ua

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном : (032) 297-1-297

Зараз ви читаєте новину «Audi A8 - автомобіль, на який варто було чекати!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути