Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 13:22

Названо найкращий жіночий автомобіль року

Оголошено результати голосування щорічного конкурсу "Жіночий автомобіль року" (Womens World Car of the Year).

Експертне журі оголосило переможців у п'яти класах: економічний автомобіль, сімейний автомобіль, кросовер, спорткар і модель класу "люкс".

Автор: Фото: autonews.ru
 

У номінації "Сімейний автомобіль" найбільшу кількість голосів журі віддали Audi Allroad. Модель випередила за набраними очками переможця конкурсу "Європейський автомобіль року-2013" - Volkswagen Golf VII. На третьому місці серед сімейних автомобілів для жінок опинилося нове покоління BMW 3-Series.

У номінації "Економічний автомобіль" журі визнало кращим Ford Fiesta з 1,0-літровим бензиновим мотором EcoBoost. Його вже визнавали кращим двигуном у цьому році. Kia Forte розташувався на другому місці, а гібрид Toyota Prius - на третьому. Mazda CX-5 перемогла у категорії кросоверів, випередивши Hyundai Santa Fe і Nissan Pathfinder.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який автомобіль найкраще підійде для жінки

Кращим жіночим споркаров став новий Porsche Boxster S. На другому місці у цій категорії розташувалася Audi RS5. Третю сходинку посіли трекові Toyota 86/Subaru BRZ. У номінації "Автомобіль класу люкс" перемога дісталася новому поколінню Range Rover. Позашляховик істотно випередив за набраними очками Mercedes Benz SL550 і BMW 6-Series.

"Наш конкурс унікальний методикою голосування. Наприклад, у категорії сімейних автомобілів враховується зручність для дітей, кількість і зручність місць ніш для дрібниць. Усі ці критерії, відповідно, не враховуються при оцінці спорткарів. Ще наш конкурс - єдиний у своєму роді у світі. Крім того, експертне журі конкурсу складається виключно з жінок", - повідомила голова журі конкурсу.

Автор: Фото: autonews.ru
 

Зараз ви читаєте новину «Названо найкращий жіночий автомобіль року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути