Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 17:56

На "зеленому" автошоу в США показали авто, яке можна зібрати власноруч
16

Toyota RAV4 EV
Фото: Фото: Reuters
Кабель зарядного пристрою для Toyota RAV4 EV
Зарядний пристрій
Trexa
Панель управління для ToyotaPrius

У п'ятницю, 29 вересня, у виставковому центі AltCar, Санта Моніка, штат Каліфорнія, США відбулося відкриття одного з найбільших "зелених" автошоу.

Про це повідомляє офіційний сайт, присвячений заходу.

На шостій за рахунком виставці "Transportation Expo and Conference" відбулася презентація альтернативних технологій, що використовують в транспорті та міській інфраструктурі, заснованих на використанні відновлювальних джерел енергії.

Екологічні варіанти своїх серійних автомобілів представили такі виробники, як Nissan, Toyota, Fisker тощо.

Так, Nissan показав модель LEAF, здатну проїхати 100 миль на одній зарядці. Автомобіль має в своєму розпорядженні повністю електричний двигун потужністю 80 kW, який дає крутний момент 80 Нм, що дозволяє йому розганятися до 90 миль / год. П'ятідверний LEAF здатний вмістити 5 пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з найзабрудненіших міст світу запустили електротаксі Nissan Leaf

У свою чергу Toyota виставила на стенд прототип майбутнього електрокара RAV4 EV. Автомобіль повинен дебютувати в 2012 році. Багато аспектів програми його розробки все ще перебувають в стадії планування. Відомо тільки, що електричний мотор автомобіля нічим не поступатиметься стандартним бензиновим V6.

Trexa презентувала модульну повнопривідну платформу для електромобілів (Фото 4). На її основі можна побудувати власне авто. У конструкції платформи використовували високоміцну сталь, алюміній і термопластик. Електрокар, який використовує подібну платформу, зможе подолати без підзарядки близько 170 км.Від 0 до 100 км / год така машина може розігнатися за 8 секунд. Максимальна швидкість електромобіля становитиме 160 км / год.

Зараз ви читаєте новину «На "зеленому" автошоу в США показали авто, яке можна зібрати власноруч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути