Ексклюзиви
неділя, 12 вересня 2010 17:24

На ЗАЗі створили машину для жінок

У Києві, на Столичному автошоу, що триває з 10 вересня, презентували перший вітчизняний легковик "ЗАЗ Ланос"із 4-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Автомобіль має 1,5-літровий двигун на 86 к.с., такий же встановлюють на "ланосах" із механічною коробкою передач. "Автомат" запозичили у "Шевроле Авео". На цій машиині він добре себе зарекомендував. До того ж, за словами представників автозаводу, "коробка" швидко "думає" та вдало обирає передачі.

"Недорога машина з "автоматом" давно затребувана на нашому ринку, тому завод і приступив до роботи у цьому напрямі. Автоматичну коробку передач встановлюватимуть на машини із 1,5-літровим двигуном як у кузові седан, так і хетчбек. Автомобіль із "автоматом" підвищить зручність керування у місті, особливо у пробках, оскільки виключає постійну роботу водія з педаллю зчеплення і важелем перемикання передач. Таким чином, водій буде більше зосереджуватися на дорожній ситуації. Прогнозуємо, що такий автомобіль буде користуватися неабияким попитом у представниць прекрасної статі, оскільки він легший у керуванні," – розповів Gazeta.ua інженер-конструктор АвтоЗАЗу Петро Рубаха.

Зараз ви читаєте новину «На ЗАЗі створили машину для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути