Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2012 16:24

На "Столичному автошоу" виставили 250 автомобілів
13

Фото: Фото: Володимир Мукан

9 вересня закінчилося 9-е за рахунком "Столичне автошоу", яке проходить щорічно у другі вихідні вересня. Цього разу на виставку привезли понад 20 всесвітньовідомих брендів, відбулися прем'єри Mercedes-Benz и Kia, Opel и Chevrolet, ЗАЗ, Toyota, Smart, Chrysler та інших марок.

Усього на площі "Автоцентру на Столичному шосе" знаходилося понад 250 автомобілів. Крім нових машин, представили й ретроавтомобілі. Вони стояли біля головного павільйону. Окрім популярних на подібних виставках "Волг", "Москвичів" і "Запорожців", на "Автошоу" привезли "Опель Адмірал" 40-х років, Mercedes-Benz S-класу 1958 року випуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчу машину "Мерседес" показали на виставці "Столичне автошоу"

Неподалік старовинних авто стояли українські електромобілі "таврії" та "славути". Ці машини переобладнали на електротягу їхні власники.

Навпроти головного павільйону свої машини привезли показати гаражні умільці, які їх зробили самотужки.

Біля павільйону "Тюнінг на Столичному" влаштували полігон — налили на землю й глину води, посипали щебенем, щоб утворити умови, наближені до екстремальних. Кожен охочий міг там випробувати позашляховик, представлених на виставці брендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "зеленому" автошоу в США показали авто, яке можна зібрати власноруч

Також під час проведення "Столичного автошоу" відбувся чемпіонат з стантрайдингу (трюкової їзди на мотоциклах). Мотоциклісти їздили на задньому колесі по колу, ставили мотоцикл на переднє, під час розгону ставали ногами на сидіння.

Біля головного входу протягом трьох днів виставки оркестр грав класичну музику. А в цеху станції технічного огляду серед автопідйомників і обладнання для ремонту машин влаштували кінотеатр "Cinema Drive". Там транслювали фільми про відомі світові автокомпанії.

Зараз ви читаєте новину «На "Столичному автошоу" виставили 250 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути