пʼятниця, 07 вересня 2012 18:30

На "Столичному автошоу" показали нову модель позашляховика "Mercedes-Benz"
14

Фото: Фото: Володимир Мукан

Сьогодні почалося дев'яте за рахунком "Столичне автошоу" на території автоцентру на Столичному шосе у Києві.

Цьогоріч понад 20 всесвітньовідомих брендів привезли на виставку свої моделі. На майданчиках і всередині автоцентру стоїть більше 250 машин. Протягом проведення автошоу покажуть близько 10 нових моделей, які раніше в Україні не презентували.

Одразу після відкриття виставки глядачам представили позашляховик "Mercedes-Benz" GL-класу. Це перша прем'єра цієї машини у світі, на паризькому автосалоні всюдихід покажуть через два тижні. Машина має більше електронних систем за попереднє покоління GL-класу. Навіть у базовій комплектації є система Collision Prevention Assist і система проти сонливості водія Attention Assist. Вона аналізує поведінку водія за кермом. Якщо бачить, що людина втомлена чи сонна, рекомендує водію зупинитися й відпочити.

Також "Mercedes-Benz" GL-класу обладнали системою стійкості перед боковим вітром. Окрім цієї моделі німецька марка підготувала ще три новинки – A-класу, G-класу, GLK-класу. Полотна над ними також зняли сьогодні.

На автошоу представили і оновлений "ЗАЗ Vida Special Vercion", новий "Opel Actra Sedan", "Opel Vivaro", "Opel Movano", "Chery Easter New" та багато інших новинок.

Протягом проведення виставки відбудеться показ ретроавтомобілів, тест-драйви позашляховиків, фестиваль симфонічної музики.

"Столичне автошоу" триватиме до 9 вересня. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «На "Столичному автошоу" показали нову модель позашляховика "Mercedes-Benz"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути