вівторок, 20 березня 2012 09:40

Citroen показав перші фото нової невідомої моделі

Французький автовиробник Citroen оприлюднив пару тизерів нової моделі, яка поповнить преміальне сімейство DS. Розкривати яку-небудь додаткову інформацію про новинку компанія не стала, тому про те, що це за модель, залишається тільки здогадуватися.

Перше і основне припущення - компанія визначила майбутній флагман DS9, який створений на основі харизматичного концепту Metropolis. Про це можуть свідчити форма капота, фар і всієї передньої частини машини. Однак якщо подивитися на форму кузова, яка вгадується в тіні, то компанія представить універсал або довгобазний хетчбек.

Раніше Citroen вже оголошував, що буде розширювати сімейство DS за рахунок великих моделей. Нині у лінійці вже є парочка більш компактних автомобілів. Передбачається, що Metropolis в серійному виконанні, якому вже неофіційно присвоїли ім'я DS9, стане флагманом преміальної лінійки французького бренду. Крім того, компанія оголосила, що Metropolis стане серійною машиною.

Концепт Citroen Metropolis був представлений на Шанхайському автошоу в 2010 році. Автомобіль побудований на базі моделі C6 і має 5300 мм в довжину, 2000 мм в ширину і 1400 мм у висоту. Концепт оснащений гібридною силовою установкою, що заряджає від мережі, яка розвиває в цілому 327 к.с. потужності - 272 "коні" від бензинового V6 об'ємом 2 л і 55 "коней" від електромотора.

Раніше компанія вже заявляла про те, що перед преміальної лінійкою марки Citroen стоїть завдання відібрати покупців у Audi і BMW. Французи відродили 56-річний бренд DS, щоб наростити прибуток компанії, продаючи більш дорогі автомобілі, які виробляються на тих же заводах, що і масові моделі. Крім того, машини DS ділять 70% комплектуючих з масовими моделями "Сітроен". З цим же брендом компанія вийшла в преміальний сегмент, де панують німці. В середині 50-х років минулого століття Citroen DS був флагманом французького автопрому і культової машиною в інших країнах, як в плані дизайну, так і технологій.

Зараз ви читаєте новину «Citroen показав перші фото нової невідомої моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути