четвер, 12 травня 2011 12:29

Citroen почав продаж нового п'ятидверного C4 за $ 17 500

В Україні стартував продаж нового покоління популярного п'ятидверного хетчбека "Citroen" C4, світова прем'єра якого відбулася у вересні минулого року на Паризькому автошоу.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в групі компаній "АІС", новий C4 приходить в Україні з девізом "Positive Power".С4 пропонується тільки в п'ятидверному варіанті. Трьохдверний хетчбек змінить представник преміум-лінійки DS - спортивний "Citroen DS4".

Новий С4 став більший за габаритами: довжина - 4,3 м, ширина - 1,79 м, висота 1,49 м.Таким чином він став на 5 см довший, на 2 см ширший і на 3 см вищий за свого попередника. Об'єм багажника збільшили до 408 л.

"Citroen" кардинально змінила дизайн автомобіля в порівнянні з попередньою моделлю, повернувшись до більш традиційного варіанту. Крім того, конструктори поліпшили аеродинамічні характеристики, шумоізоляцію, а також домоглися зниження шкідливих викидів в атмосферу та скороченого витрати палива.

Інтер'єр авто також зазнав значних змін. З'явилася традиційна приладова панель спрямована в бік водія, можливість зміни підсвічування приладової панелі, а також нова акустика.

С4 пропонуватимуть в кількох комплектаціях і з новим бензиновим двигуном VTi 120 (розробленими спільно з концерном BMW). При об'ємі 1,6 л, двигун VTi 120 розвиває 120 к.с.

Вартість нового "Citroеn" C4 в Україні стартує від $ 17 500. Модель в топової комплектації обійдеться в $ 22 350.

Зараз ви читаєте новину «Citroen почав продаж нового п'ятидверного C4 за $ 17 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути