четвер, 25 травня 2017 13:45

На подіум - на ретроавтомобілі: пройде конкурс ретрокостюмів

На подіум - на ретроавтомобілі: пройде конкурс ретрокостюмів
На Харківському ретрозльоті пройде конкурс "Костюм Епохи". Фото: Mosaicon.hu

У неділю, 28 травня, на Харківському ретрозльоті пройде конкурс "Костюм епохи".

"Конкурс додасть фестивалю історичності. Для участі власники машин мають одягнути костюми року випуску автомобіля. На подіумі машину може супроводжувати як один власник, так і вся його сім'я", - розповідають організатори.

Так організатори планують розширити інтерес до вивчення історії ХХ ст. Конкурс історичного костюма на ретроавтомобілях продовжує давню традицію Concours d'Elegance.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'їхали у мистецтво: презентують виставку картин місцевого транспорту

"У XVII столітті конкурс кінних перегонів був розвагою заміських прийомів. Кінний транспорт зник, традиція змінилася, але залишилася. У Concours d'Elegance у всьому світу беруть участь ретроавтомобілі. Їхні власники постають перед суддями і публікою в ідеальному вигляді" - розповідає організатор конкурсу, модельєр і дизайнер Костянтин Пономарьов.

На переможців конкурсу чекають призи - автомобільні акумулятори. Образи учасників оцінюватиме професійне журі. Серед суддів - Костянтин Пономарьов, художник і співзасновник арт-студії Bob Basset Сергій Петров, дизайнер і аналітик моди Марина Лосєва.

У Харкові розпочнеться ретрозліт-2017. На фестивалі покажуть понад 200 автомобілів XX ст. Захід присвячений американській техніці та пройде під гаслом Made in USA.

Зараз ви читаєте новину «На подіум - на ретроавтомобілі: пройде конкурс ретрокостюмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути