пʼятниця, 14 листопада 2008 19:38

Мотоцикл за 567 000 доларів США зробили у формі ягуара (ФОТО)

Творці кастомів більше всього люблять експериментувати з двигунами. Але знаходяться і такі, хто ризикує проводити експерименти з формою кузова мотоцикла. У їх руках байки набувають абсолютно нової, незвичайної суті.

Так, винахідник, творіння якого ви бачите на фотографії, мабуть, був зачарований стрімким силуетом цього представника сімейства котячих, що зазвичай прикрашає собою автомобілі марки Jaguar. Узявши звіра за основу, британський ентузіаст створив мотоцикл, рама якого виконана саме у формі стрімкого ягуара в стрибку.

Двигун зміщений трохи назад, щоб кузов краще виділявся і не затулявся мотором. З тієї ж причини фара розташовується не в пащі звіра, а зліва від пілота.

Байк забезпечений двигуном V-twin, причому, за словами автора розробки, він вибирав мотор, звук якого більше всього нагадав би йому гарчання ягуара.

Колеса узяті від японського спортбайка, а ось сидіння виконане швидше в чопперському стилі. Воно не дуже комфортне, але при такому дизайні про це мало хто турбуватиметься.

Вартість мотоцикла - 320 000 фунтів стерлінгів або 567 000 доларів США, повідомляє ua-reporter.com

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл за 567 000 доларів США зробили у формі ягуара (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути