середа, 06 вересня 2017 07:26

Mercedes-Benz показав зображення нового купе і кабріолета S-Class
21

Mercedes-Benz S-Class Coupe
Фото: autocentre
Mercedes-Benz S-Class Coupe
Mercedes-Benz S-Class Coupe
Mercedes-Benz S-Class Coupe
Mercedes-Benz S-Class Coupe

Німецький виробник авто Mercedes-Benz презентував купе і кабріолет S-Class. Офіційний дебют машин відбудеться на автосалоні у німецькому Франкфурті.

Обидві машини Мercedes-Benz S-Class Coupe і S-Class Cabriolet мають новий дизайн та задню світлотехніку з OLED-технологією. Автомобілі оснастили новими бамперами, решіткою радіатора та вихлопними трубами, повідомляє Іnfocar.

Автор: autocentre
  Mercedes-Benz S-Class Coupe
Mercedes-Benz S-Class Coupe

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися зображення нового Porsche Cayenne

У салоні автівок - 12,3-дюймові монітори, інформаційно-розважальна система COMAND і нове рульове колесо з сенсорами. Вони також мають модернізовані системи Active Distance Assist Distronic і Active Steering Assist. А завдяки системі підвіски Magic Body Control у машин покращилася керованість.

Mercedes-Benz S-Class оснастили системою Energizing Comfort. Вона відповідає за функції обігріву, масажу, освітлення та музики.

Німецький виробник пропонує зміни в лінійці двигунів, повідомляє autocentre. Для покупців буде доступний 3-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 367 л. с. та 469-сильний V8 об'ємом 4 л. Топові версії автомобілів укомплектували 6-літровим мотором V12. Він розвиває 621 к. с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились фото відродженого Ford Bronco

На ретрошоу Concours d'Elegance в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США) презентували електрокар Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Новинку оснастили чотирма двигунами. Мотори мають потужність 750 к. с. За 4 с автомобіль розганяється до 100 км. Його максимальна швидкість - 250 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz показав зображення нового купе і кабріолета S-Class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути