середа, 23 серпня 2017 09:38

8 найцікавіших автомобілів для поліцейських
8

Поліція та служби охорони використовують автомобілі для швидкого досягнення місць, де сталася аварія або інший інцидент. Жодне сучасне місто не обходиться без машин з мигалками зі спеціальним забарвленням.

Gazeta.ua пропонує переглянути 8 найцікавіших поліцейських машин.

1. Мильниця

Автор: avtika
   Мильниця
Мильниця

Констебль Кіт Воллер власними руками зібрав цей автомобіль. Проект показав, що у поліції є почуття гумору, а також бажання налагодити контакт із суспільством. Транспортний засіб має 5 швидкостей і може розганятися до 35 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому Jaguar багажник відкриватиметься без рук

2. Dodge Charger Pursuit

Автор: Caricos.com
  Dodge Charger Pursuit
Dodge Charger Pursuit

Максимальна швидкість цього авто - 240 км/год. Ця машина встановила рекорд зі швидкості повнопривідних американських поліцейських автомобілів під час місячного тестування в штаті Мічиган. Автомобіль відправиться допомагати у боротьбі зі злочинністю в бандитські міста Америки.

3. AMC Pacer

Автор: avtika
  AMC Pacer
AMC Pacer

Хетчбек служив кілька років в одному підрозділі в рамках програми боротьби з наркоманією. Його використовували на просвітницьких лекціях і в соціальній рекламі. Це авто було особливо популярне у любителів побавитися забороненими речовинами.

4. Ford Police Interceptor

Автор: avtika
  Ford Police Interceptor
Ford Police Interceptor

Ford Police Interceptor показали в Лас-Вегасі як концепт, але через кілька тижнів перша партія надійшла копам. Під капотом поліцейського Ford - 3,5-літровий EcoBoost потужністю 365 к. с. Привід у Interceptor на всі колеса. Дизайнера машини Мельвіна Бетанкур надихнув військовий літак SR-71 Blackbird, який використовували ВВС США в 1950-1960-х. У центральний тунель вбудована радіостанція, а в бардачку є відсік для пістолетів і патронів.

5. Hanomag L28 GrupKW

Автор: avtika
  Hanomag L28 GrupKW
Hanomag L28 GrupKW

Hanomag був звичайною вантажівкою, доки 1953 року виробник не отримав держзамовлення на будівництво партії штабних машин. Поліції був потрібен транспорт для оперативного перекидання особового складу. У L28 з'явилися двосхилі задні колеса і звис. У кабіні авто є 12 посадочних місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продали найдорожчий в історії британський автомобіль

6. FPV Ford Falcon GT-R Spec Boss 400

Автор: avtika
  FPV Ford Falcon GT-R Spec Boss 400
FPV Ford Falcon GT-R Spec Boss 400

Максимальна швидкість цього авто - 250 км/год. У Новому Південному Вельсі в Австралії як патрульні машини використовують FPV Ford Falcon GT-R Spec Boss 400. Завдання цих автомобілів - перевозити патрульних, котрі контролюють безпеку дорожнього руху на виділених їм ділянках дороги.

7. Lotus Evora Police

Автор: avtika
  Lotus Evora Police.
Lotus Evora Police.

Під капотом спорткара Lotus Evora Police - 3,5-літровий V6 потужністю 280 к. с. При масі 1350 кг автомобіль розганяється до 100 км менш ніж за 5 с, а його максимальна швидкість становить 261 км/год. Небезпечного злочинця в наручниках у такому автомобілі не повозити. Хіба що в багажнику, обсяг якого 160 л.

8. Ford F-150 Police Responder

Автор: avtika
   Ford F-150 Police Responder
Ford F-150 Police Responder

Ford F-150 став першим у світі пікапом, призначеним для переслідування порушників. Для цього на автомобіль додатково встановили стабілізатор поперечної стійкості спереду, нову систему охолодження і посилені гальма.

Зараз ви читаєте новину «8 найцікавіших автомобілів для поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути