середа, 23 січня 2013 10:45

Ліванці готують суперкар вартістю $3,4 мільйона з діамантовими фарами
14

Фото: Фото: wmotors.ae

Ліванська компанія W Motors представить своє перше дітище вже в кінці січня. Втім, крім фахівців компанії в створенні Lykan Hypersport брали участь і визнані європейські авторитети - інженери німецького ательє RUF, італійського підрозділу компанії Magna Steyr, дизайнери з Studiotorino і багато інших. На доведення середньомоторного суперкара до серійного виробництва пішло шість років.

Відомо, що Lykan Hypersport оснастять повністю світлодіодною оптикою, інкрустованою діамантами, шкіряні сидіння прострочать золотою ниткою, а роль приладової панелі гратиме інтерактивний дисплей. Суперкар зможе прискорюватися до 100 км/год всього за 2,8 секунди завдяки 750-сильному "оппозитнику" з подвійним турбонаддувом. У W Motors заявляють, що максимальна швидкість новинки сягнее 390 км/ч.

Серійне виробництво Lykan Hypersport буде обмежено тільки 7 екземплярами, причому кожен з них оцінено в $3,4 млн. Прем'єра суперкара призначена на 29 січня, а "живі" автомобілі відправлять до покупців не раніше вересня цього року. Кожен, хто купив арабський суперкар, отримає в подарунок унікальні годинники марки Cyrus Klepcys ціною понад $200 тис.

Зараз ви читаєте новину «Ліванці готують суперкар вартістю $3,4 мільйона з діамантовими фарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути