середа, 18 липня 2012 09:30

Іспанці з Aspid анонсували чотиримісний суперкар з 450 "кіньми"
6

Фото: Фото: аspid.com

Іспанський виробник малотиражних спорткарів компанія Aspid анонсувала розширення свого модельного ряду до двох моделей. Нова розробка компанії під назвою GT-21 Invictus отримає екстравагантний дизайн, двигун від BMW і вкрай обмежений річний випуск.

Компанія Aspid була відома досі тільки спорткаром SS, виконаним в стилі Lotus Seven. Вони з'явилися ще в 2008 році. Спорткар Invictus, анонсований за допомогою нечисленних тизерів, повинен стати яскравішим, могутнішим і розкішнішим.

Спорткар побудований навколо алюмінієвої рами, а в конструкції кузова використовуються карбон, високоміцні сталі, що застосовуються в космічній промисловості, і композитні пластики. В результаті вага майже 4,5-метрового Invictus становить всього 990 кг.

Як силовий агрегат використаний 4,4-літровий турбований V8 від BMW, що розвиває 450 кінських сил. Потужність на задні колеса передається за допомогою роботизованої КПП з двома зчепленнями, забезпеченої додатковими "пелюстками" перемикання передач на кермі. До 100 км/год спорткар зможе розганятися менше, ніж за 3 секунди, а його максимальна швидкість повинна перевищити 300 км/год.

Варто зазначити, що Aspid GT-21 Invictus отримав посадкову формулу 2+2 і буде випускатися обмеженим тиражем - не більше 250 екземплярів на рік.

Зараз ви читаєте новину «Іспанці з Aspid анонсували чотиримісний суперкар з 450 "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути