понеділок, 15 жовтня 2012 10:04

Китай та Ізраїль готують новий бюджетний седан для Європи
10

Фото: Фото: worldcarfans.com

Компанія Qoros, заснована в 2011 році китайським концерном Chery спільно з ізраїльськими бізнесменами з Israel Corp, розповсюдила перші тізери свого першого седана. На них зображена модель, відома поки під робочою назвою С11, в процесі тестів. На фотографіях розглянути подробиці дизайну екстер'єру не вдасться, проте, за чутками, в Qoros використовували як зразок для наслідування модель Mazda3.

За попередніми відомостями, седан отримає тільки один двигун - "атмосферник" об'ємом 1,6 л. Крім того, повідомляється, що для його розробки використаний "візок" від відомої моделі Chery M11. За відомостями агентства Automotive News, новинка буде орієнтована на молодих покупців у віці від 25 до 35 років, і з'явиться одночасно на ринках Китаю і Європи. Трапиться це відразу після прем'єри Qoros на автомобільній виставці в Женеві в березні наступного року. Проводитися він буде в Китаї, причому проектна потужність підприємства становить до 150 тис. автомобілів на рік.

Китайці та ізраїльтяни вже планують і розширення модельного сімейства: у 2014 році до седану повинні приєднатися хетчбек і кросовер.

Зараз ви читаєте новину «Китай та Ізраїль готують новий бюджетний седан для Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути