четвер, 02 серпня 2012 14:28

Bentley протестувала оновлений седан Flying Spur
5

Фото: Фото: motorauthority.com

Компанія Bentley активно готується до випуску оновленого седана Flying Spur. Про це говорять відразу кілька порцій шпигунських фотознімків, зроблених під час випробувань майбутньої новинки в південній Європі. Цікаво, що прототип замаскований під Mercedes-Benz S-class.

За деякими даними, модернізація екстер'єру седана буде мінімальною - не дивлячись на рясний камуфляж, фотографи роблять висновок, що вона обмежиться видозміненою решіткою радіатора, трохи більш м'язистими крилами і новими оконечниками випускної системи. З іншого боку, цілком можливо, що фотографам в обох випадках попався на очі прототип, побудований для випробувань оновленої ходової частини, і переробка екстер'єру буде більш глибокою.

Що стосується гами силових агрегатів, то, як очікується, вона поповниться турбованим восьмициліндровим мотором, який вже встановлюється на купе Continental GT і розвиває 507 к.с. Крім нього, седан Flying Spur отримає вже знайомий шестилітровий W12 у двох варіаціях - стандартної (560 к.с.) і "зарядженої" для версії Speed, що розвиває 625 кінських сил. Зазначимо, що 560-сильний Flying Spur прискорюється зараз до 100 км/год за 5,2 секунди, а версія Speed ??робить це на 0,4 с швидше.

Дебютний показ оновленого Bentley Flying Spur відбудеться ще нескоро. За попередніми даними, британці будуть готові продемонструвати свою нову розробку до кінця наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Bentley протестувала оновлений седан Flying Spur». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути